МНЕНИЯ

1. Аз познавам само вълшебното кремче и масажен крем ФитоОзон 2 и съм безкрайно благодарна на моята приятелка,която ми ги подари.Затова ще искам да ми изпратите и брошура или някакво представяне на всички продукти.
Може да Ви стана сериозен клент!
С уважение,
Вили Панайотова


2. Здравейте д-р Демирева,
Бих искала да си поръчам 2 крема за разширени вени и 1 вълшебно кремче. И една брошура за продуктите,които предлагате.
Вече ползвам този за разширени вени и много съм доволна.
Слънчеви поздрави от мен и Русе!
Вили Панайотова


3. ЗДРАВЕЙТЕ!
МНОГО ДОБРИ ОТЗИВИ ЗА КРЕМА ВИ PHYTOOZONE ANTI-AGE CREAM! БИХ ИСКАЛА ДА ПОПИТАМ КАК МОГА ДА ГО ПОРЪЧАМ И ЦЕНА? БЛАГОДАРЯ!
ДЕСИ ГЪЛЪБОВА


4. Уникални кремове
Здравейте г-жа Демирева,
Кремовете наистина са уникални.Взех няколко крема: Аnti-age крем,масажен №1, масажен № 2. Пробвах ги и трите крема и се убедих в техните качества.
Излезе ми херпес и с три намазвания почувствах облекчение и херпеса се прибра.От anti-age крема продадох и обратната връзка доказа също че са много доволни.
Искам да опитам с разпространението на продуктите в София. За начало смятам да опитам в козметични салони. Козметичките освен извършване на процедури, продават и козметични продукти, но не масови,а уникални, каквито са Вашите. В моя магазин също ще продавам от кремовете Ви.

С. Асенова


5.Йорданка Попова – с професионален проблем – разширени вени.
Ползвам вашите кремове ФитоОзон 2 – за разширени вени и ФитоОзон 1. Много съм доволна. Помагат ми. Научих за тях от една приятелка от гр. Пазарджик. Тя ги изпраща на сестра си в Италия. Отзивите са отлични.


6.Зоя,
Както ти е известно, моето отношение и това на хората, които си поръчват от твоите прекрасни продукти, е изклюително възторжено, защото помагат да бъдат решени различни проблеми. Последното, което сподели моята позната, която най-редовно си поръчва кремове – най-вече №1, е че след като се е спънала и паднала, е имала доста сериозно нараняване на крака си – силно подуване, посиняване, дори разраняване по краката си. Използвала е крема и само за няколко дни отоците са спаднали, болките са изчезнали и раните за заздравели.
Иначе тя го използва непрекъснато, защото има сериозен проблем с артрит в ставите на пръстите на ръцете си и твърди, че само с този крем е почувствала не само облекчаване на болките, но и почти няма проблем с болките в китката и към лакътната става, където има тендовагинит.
Разказвала ми е и друг случай – когато са ѝ увредили ноктите на краката след процедури на педикюр – след използване на различни мазила и лекарства без никакаква полза, решила да пробва с крема №1 и, наистина, това е единственото, което е решило проблема ѝ, при това за кратък срок.
Както знаеш, аз също използвам непрекъснато и двата крема – №1 и №2. Когато се появят проблемите с невродермита по лицето ми, задължително използвам за седмица – две крем №1 и нещата се успокояват. Използвам го и при ставните ми болки, като в известна степен също получавам облекчение.
Ежедневно използвам №2, т. к. е доста сериозен проблемът ми с разширените вени и на двата крака – та всеки ден мажа почти изцяло и двата крака и тежестта намалява, както и болката. Изпъкналите вени се прибраха частично.
Затова съм благодарна за всички ползи, които са твърде много, от чудесните ти продукти, които ни помагат в болката и страданието при различни проблеми. Сърдечно ти пожелавам много, много здраве и нека Бог ти дава сили да продължаваш прекрасната си работа с този ентусиазъм и енергия!
Д. П. Гр. Русе